Tuesday, 14 February 2017

Banking Questions Test (MCQ)- 22

1. Reservation for SC/ST beneficiary in NULM is__
a) 25%        b) 40%    c) 50%   
d) To the proportion of local population

2. Credit Enhancement Guarantee Scheme for SC provides cover____
a) 5 lac to 1 crore    b) 15 lac to 5 crore   c) 10 crore              
d) No limit

3. Minimum limit eligible for Guarantee coverage in CEGS for SC is-
a) 15 lac       b) 20 lac   c) 25 lac   d) no limit

4. Availability period of Guarantee cover with fulfillment of terms & conditions of CEGS for SC , from the date first disbursement is_____
a)7 days       b)15 days       c) 30 days      d) None

5. The nodal agency for Credit Enhancement Guarantee Scheme for SC____
a) IDBI ltd    b) IFCI ltd.        c) Canara Bank        d) SBI

6. CEGS for SC  attracts Guarantee fee, which is ( exclusive of taxes)_____
a) 1%     b) 1% but for women-0.75%  c) 0.75%  d) None

7. Annual Renewal Fee in CEGS (SC) for loan balance is____
a)  0.5%          b) 0.75 %          c) 1%       d) None

8. Annual Renewal Fee in CEGS for SC in CC/OD account is based on_____
a) Sanctioned amount       b) utilized amount
c) turn over                       d) None

9. The revised annual  income ceiling under NSFDC for rural centre is____
a) 84000/-       b) 98000/-         c) 120000/-       d) None

10. The revised annual  income ceiling under NSFDC for urban centre is____

a) 84000/-       b) 98000/-         c) 120000/-       d) None
Answer-
1
D
2
B
3
C
4
C
5
B
6
B
7
C
8
A
9
B
10
C
Banking Questions Test (MCQ)- 64
Banking Questions Test (MCQ)- 63
Banking Questions Test (MCQ)- 62
Banking Questions Test (MCQ)- 61
Banking Questions Test (MCQ)- 60
Banking Questions Test (MCQ)- 59
Banking Questions Test (MCQ)- 58
Banking Questions Test (MCQ)- 57
Banking Questions Test (MCQ)- 56
Banking Questions Test (MCQ)- 55
Banking Questions Test (MCQ)- 54
Banking Questions Test (MCQ)- 53
Banking Questions Test (MCQ)- 52
Banking Questions Test (MCQ)- 51
Banking Questions Test (MCQ)- 50
Banking Questions Test (MCQ)- 49
Banking Questions Test (MCQ)- 48
Banking Questions Test (MCQ)- 47
Banking Questions Test (MCQ)- 46
Banking Questions Test (MCQ)- 45
Banking Questions Test (MCQ)- 44
Banking Questions Test (MCQ)- 43
Banking Questions Test (MCQ)- 42
Banking Questions Test (MCQ)- 41
Banking Questions Test (MCQ)- 40
Banking Questions Test (MCQ)- 39
Banking Questions Test (MCQ)- 38
Banking Questions Test (MCQ)- 37
Banking Questions Test (MCQ)- 36
Banking Questions Test (MCQ)- 35
Banking Questions Test (MCQ)- 34
Banking Questions Test (MCQ)- 33
Banking Questions Test (MCQ)- 32
Banking Questions Test (MCQ)- 31
Banking Questions Test (MCQ)- 30
Banking Questions Test (MCQ)- 29
Banking Questions Test (MCQ)- 28
Banking Questions Test (MCQ)- 27
Banking Questions Test (MCQ)- 26
Banking Questions Test (MCQ)- 25
Banking Questions Test (MCQ)- 24
Banking Questions Test (MCQ)- 23
Banking Questions Test (MCQ)- 22
Banking Questions Test (MCQ)- 21
Banking Questions Test (MCQ)- 20
Banking Questions Test (MCQ)- 19
Banking Questions Test (MCQ)- 18
Banking Questions Test (MCQ)- 17
Banking Questions Test (MCQ)- 16
Banking Questions Test (MCQ)- 15
Banking Questions Test (MCQ)- 14
Banking Questions Test (MCQ)- 13
Banking Questions Test (MCQ)- 12
Banking Questions Test (MCQ)- 11
Banking Questions Test (MCQ)- 10
Banking Questions Test (MCQ)- 09
Banking Questions Test (MCQ)- 08
Banking Questions Test (MCQ)- 07
Banking Questions Test (MCQ)- 06
Banking Questions Test (MCQ)- 05
Banking Questions Test (MCQ)- 04
Banking Questions Test (MCQ)- 03
Banking Questions Test (MCQ)- 02
Banking Questions Test (MCQ)- 01

No comments:

Post a Comment